Unboxing : Wizardy Loot Crate # Oktober

 Een tijdje terug bestelde ik een ''wizardly'' loot crate.  Dit is een maandelijkse mystery box met Harry Potter & Fantastic Beasts gerelateerde items. Omgerekend betaalde ik hier tussen de 26-30 euro voor inclusief shipping, want ik kocht hem in het buitenland.  Wat ik voor dit bedrag kreeg zie je op de foto's hieronder.



* Eigenlijk had ik de September box besteld maar door het lange wachten hebben ze de Oktober box verzonden welke ik ontving op 5 november. Houdt rekening met een wacht tijd van 7-8 weken.*



De eerste sneak peek.



Bovenop ligt een shirt. Ik vind het leuk dat het zeker wel Harry Potter gerelateerd is maar geen Harry Potter schreeuwt. De print vind ik tof en zeker passen bij de maand Oktober. Het shirt valt op maat.
Ik heb meestal L/XL maar als ik dit soort boxen bestel doe ik altijd maat XXL.  Deze is echter veels te groot voor mij dus bestel gewoon je eigen maat dan zit je goed. Met mijn 1.65 m  is het nu een jurk en dat vind ik ook super tof.



Wat het volgende product is? Geen idee een soort van gummy toverstafje wat ik echt een opvul product vind. Er zit ook geen boekje met uitleg bij. Beetje jammer.


Daarna vind ik 2 pins.  Nu interesseren pins mij sowieso al niet.
Maar waarom 2? Je verwacht een leuke exclusieve box met veelzijdige items. Mocht je pins wel leuk vinden dan snap ik dat je deze prachtig vind en mooi gedetailleerd. 




En dan zijn we alweer bij het laatste product aangekomen, namelijk een spiegeltje.  Erg schattig en mooi.  Met dit item ben ik erg blij.



Eind oordeel :

Deze box kost tussen de 26-30 euro incl. shipping en zit vol met exlusieve licensed goodies.  Met alleen het shirt zit je al op de helft van de waarde.  Het spiegeltje is tof en de rest moet maar net je ding zijn.  Over het algemeen vind ik dat je zeker waar voor je geld hebt maar..  ik heb ook de geekgear box besteld voor dezelfde prijs en daarin zitten meer en betere items waardoor mijn oordeel iets meer judgemental is.  De geekgear wordt de komende week ook unboxed op deze blog. 









Reacties

  1. Leuke inhoud wel, alleen inderdaad jammer van het stokje. Ik bestelde vroeger soms ook een loot crate box. Ze zijn vaak wel gaaf.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten